

HANDI termometr Gefu

Termometr Handi firmy Gefu służy do pomiaru temperatury potraw, w tym idealnie nadaje się do pomiaru temperatury mięsa. Elektroniczny termometr z minutnikiem wyświetla dane o stopniu przygotowania mięsa i wyświetla temperaturę w skali celcjusza i fahrenheita. Alarm ma zasięg do ok 20 m.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Profi - termometr do mięs, 11,5 × 7 cm, Küchenprofi

Termometr do mięs
- termometr należy ustawić na odpowiedni rodzaj mięsa, w przygotowywanej potrawie umieścić czujnik i odczytać wskazania dotyczące temperatury aktualnej i docelowej oraz pozostałego czasu
- posiada wbudowany minutnik
- czujnik sięga do 30 m, dzięku czemu można zabrać go ze sobą do innego pomieszczenia
Wymiary
- 11,5 × 7 cm
Materiał
- stal nierdzewna
- tworzywo sztuczne
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
SCALA termometr Gefu

Termometr Scala, elektroniczny termometr do pomiaru temperatury żywności. Termometr posiada długi bagnet, dzięki czemu zmierzysz temperaturę żywności także w środku, a nie tylko na wierzchu. Zakres temperatur od -40 do +200 stopni celcjusza nadaje temu narzędziu uniwersalność. Termometr Scala świetnie sprawidzi się też do pomiaru temperatury wina. Wykonany ze stali nierdzewnej i tworzywa sztucznego. Producent Gefu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
TEMPERE termometr z sonda Gefu

Termometr elektroniczny Tempere z sondą marki Gefu to przyrząd, dzięki któremu zmierzysz temperaturę w piekarniu i stopień przygotowania potrawy. Termometr pracuje w skali od 0 do 250 stopni celcjusza. Wyposażony w alarm do 99 minut.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 10 dni
Termometr do cukru Kuchenprofi

Termometr cukierniczy niemieckiej firmy Kuchenprofi. Wykonany został ze stali nierdzewnej, co nadaje mu wyjątkową trwałość; posiada wygodny uchwyt. Przygotowanie z nim konfitur, dżemów, karmelu stanie się dużo prostsze. Termometr należy myć ręcznie, jest całkowicie wodoodporny.
Termometr posiada skalę od 40° C do 200° C oraz uchwyt, który pozwoli zawiesić go na garnku. Rączka wykonana jest z nienagrzewającego się materiału, dlatego można go bezpiecznie wkładać do gorących słodyczy. W termometrze nie ma rtęci.
Uwagi dotyczące użytkowania:
1. Przed każdym użyciem należy umieścić termometr w gorącej wodzie, ogrzać, a dopiero potem zanurzać np. w tłuszczu.
2. Aby uzyskać dokładny wynik należy zanurzyć termometr do około 5 cm.
3. Trzymać pionowo i nie zanurzać całego termometru.
4. Nie skrobać resztek z powierzchni termometru.
Materiał: stal nierdzewna
Termometr należy myć ręcznie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Termometr do głębokiego tłuszczu, 21 cm, Küchenprofi

Termometr do głębokiego tłuszczu
- klips dołączony do termometru umożliwia jego stabilne zaczepienie na krawędzi naczynia
- zakres pomiaru od 0°C do +300°C
- sprawdzi się zarówno do pomiaru temperatury przy smażeniu na głębokim tłuszczu, przygotowywaniu karmelków lub gotowaniu w niskich temperaturach
Wymiary
- długość 21 cm
- średnica 5,5 cm
Materiał
- stal nierdzewna
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Termometr do mięs, elektroniczny, 9,5 × 6 cm, Küchenprofi

Termometr elektroniczny
- temperatura może być wskazywana w °C lub °F
- zakres pomiaru od 0°C do +250°C
- dzięki długiej sondzie (18 cm) pozwoli zmierzyć temperaturę wewnątrz pieczonej potrawy
- do sondy dołączono kabel o długości 102 cm
Wymiary
- 3 × 9,5 cm
- wysokość 6 cm
Materiał
- stal nierdzewna
- tworzywo sztuczne
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny