

KÜCHENPROFI Primus - zestaw 5 noży kuchennych w bambusowym bloku, stal chirurgiczna

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
KÜCHENPROFI Primus - zestaw 3 noży kuchennych, stal chirurgiczna

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Nóż santokui Riviera Arcos

Seria Riviera jest kombinacją wyszukanego i inteligentnego designu z komfortem i łatwością użycia.
Ostrze noży z serii Riviera wykonane jest z NITRUM® - ekskluzywnej stali o najwyższej jakości i trwałości. Uchwyt wykonany jest z polioksymetylenu (POM) i jest bardzo odporny na uderzenia i ścieranie. Uchwyt posiada odporność na temperaturę od -40°C do 150°C. Nity wykorzystane w uchwycie wykonane są ze stali nierdzewnej, dzięki czemu są odporne na korozję.
Dane:
- Przeznaczenie: nóż japoński santoku
- Długość: 180mm
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Primus - nóż szefa kuchni, 20 cm, stal chirurgiczna, Küchenprofi

Nóż szefa kuchni do różnych zadań kuchennych, takich jak krojenie mięsa, filetowanie ryb czy siekanie warzyw.
Ostrze noża wykonane jest z martenzytycznej stali chirurgicznej 50CrMoV15, o dużej zawartości węgla (0,50%) oraz wanadu (0,15%). Jest to wysokiej jakości stal cechująca się znaczną twardością i wytrzymałością. Dzięki zastosowaniu przemiany martenzytycznej, czyli zaawansowanego sposobu tworzenia roztworu węgla w żelazie, klinga jest bardzo odporna na ścieranie.
- ergonomiczna rękojeść z tworzywa sztucznego
- można myć w zmywarce
Długość ostrza: 20 cm
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Primus - nóż Santoku, 18 cm, stal chirurgiczna, Küchenprofi

Japoński nóż szefa kuchni do wielu zadań – krojenia mięsa, siekania warzyw i ziół, filetowania ryb. Szeroka klinga pozwala na przenoszenie pokrojonych składników na ostrzu.
Ostrze noża wykonane jest z martenzytycznej stali chirurgicznej 50CrMoV15, o dużej zawartości węgla (0,50%) oraz wanadu (0,15%). Jest to wysokiej jakości stal cechująca się znaczną twardością i wytrzymałością. Dzięki zastosowaniu przemiany martenzytycznej, czyli zaawansowanego sposobu tworzenia roztworu węgla w żelazie, klinga jest bardzo odporna na ścieranie.
- ergonomiczna rękojeść z tworzywa sztucznego
- można myć w zmywarce
Długość ostrza: 18 cm
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Nóż szefa kuchni Riviera Arcos

Seria Riviera jest kombinacją wyszukanego i inteligentnego designu z komfortem i łatwością użycia.
Ostrze noży z serii Riviera wykonane jest z NITRUM® - ekskluzywnej stali o najwyższej jakości i trwałości. Uchwyt wykonany jest z polioksymetylenu (POM) i jest bardzo odporny na uderzenia i ścieranie. Uchwyt posiada odporność na temperaturę od -40°C do 150°C. Nity wykorzystane w uchwycie wykonane są ze stali nierdzewnej, dzięki czemu są odporne na korozję.
Dane:
- Przeznaczenie: nóż szefa kuchni
- Długość: 200mm
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nóż szefa kuchni Riviera Arcos

Seria Riviera jest kombinacją wyszukanego i inteligentnego designu z komfortem i łatwością użycia.
Ostrze noży z serii Riviera wykonane jest z NITRUM® - ekskluzywnej stali o najwyższej jakości i trwałości. Uchwyt wykonany jest z polioksymetylenu (POM) i jest bardzo odporny na uderzenia i ścieranie. Uchwyt posiada odporność na temperaturę od -40°C do 150°C. Nity wykorzystane w uchwycie wykonane są ze stali nierdzewnej, dzięki czemu są odporne na korozję.
Dane:
- Przeznaczenie: nóż szefa kuchni
- Długość: 150mm
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Primus - nóż do chleba, 20 cm, stal chirurgiczna, Küchenprofi

Długi nóż z ząbkowanym ostrzem do chleba i ciasta, przepiłuje twardą skórkę bez zgniatania pieczywa.
Ostrze noża wykonane jest z martenzytycznej stali chirurgicznej 50CrMoV15, o dużej zawartości węgla (0,50%) oraz wanadu (0,15%). Jest to wysokiej jakości stal cechująca się znaczną twardością i wytrzymałością. Dzięki zastosowaniu przemiany martenzytycznej, czyli zaawansowanego sposobu tworzenia roztworu węgla w żelazie, klinga jest bardzo odporna na ścieranie.
- ergonomiczna rękojeść z tworzywa sztucznego
- można myć w zmywarce
Długość ostrza: 20 cm
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Primus - nóż do mięsa, 16 cm, stal chirurgiczna, Küchenprofi

Nóż do trybowania i porcjowania mięsa, z ostrym czubkiem ułatwiającym wykrawanie niepożądanych kawałków.
Ostrze noża wykonane jest z martenzytycznej stali chirurgicznej 50CrMoV15, o dużej zawartości węgla (0,50%) oraz wanadu (0,15%). Jest to wysokiej jakości stal cechująca się znaczną twardością i wytrzymałością. Dzięki zastosowaniu przemiany martenzytycznej, czyli zaawansowanego sposobu tworzenia roztworu węgla w żelazie, klinga jest bardzo odporna na ścieranie.
- ergonomiczna rękojeść z tworzywa sztucznego
- można myć w zmywarce
Długość ostrza: 16 cm
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny