Producenci

Calabria - 3 noże do sera, dębowe trzonki, Cilio

Calabria - 3 noże do sera, dębowe trzonki, Cilio
Calabria - 3 noże do sera, dębowe trzonki, Cilio

Zestaw składa się z:

  • noża do parmezanu 15 cm
  • noża do kremowych serów/masła 15 cm
  • widelca 14 cm

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 79,00 zł
szt.

Formaggio - nóż do miękkiego sera, dł.28 cm, Cilio

Formaggio - nóż do miękkiego sera, dł.28 cm, Cilio
Formaggio - nóż do miękkiego sera, dł.28 cm, Cilio
  • uchwyt z drewna dębowego

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 5 dni

Cena: 45,00 zł
szt.

Formaggio - nóż do sera, Cilio

Formaggio - nóż do sera, Cilio
Formaggio - nóż do sera, Cilio
  • uchwyt z drewna dębowego

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 7 dni

Cena: 51,00 zł
szt.

Formaggio - nóż do serów twardych/półtwardych, dł. 23 cm, Cilio

Formaggio - nóż do serów twardych/półtwardych, dł. 23 cm, Cilio
Formaggio - nóż do serów twardych/półtwardych, dł. 23 cm, Cilio
  • uchwyt z drewna dębowego

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 51,00 zł
szt.

Formaggio - nóż do twardego sera, dł. 23 cm, Cilio

Formaggio - nóż do twardego sera, dł. 23 cm, Cilio
Formaggio - nóż do twardego sera, dł. 23 cm, Cilio
  • uchwyt z drewna dębowego

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 45,00 zł
szt.

Formaggio - zestaw 4 noży do sera z porcelanowymi uchwytami, Cilio

Formaggio - zestaw 4 noży do sera z porcelanowymi uchwytami, Cilio
Formaggio - zestaw 4 noży do sera z porcelanowymi uchwytami, Cilio

W skład zestawu wchodzą:

  • nóż do parmezanu o długości 13 cm
  • widelec do przekładania plastrów lub kawałków sera na talerz 14 cm
  • nóż do miękkich serów 13,5 cm
  • nóż do twardych serów 14 cm

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 85,00 zł
szt.

NÓŻ JAPOŃSKI CHEF SZEFA KUCHNI DŁ. 20 CM ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ/ KASUMI

NÓŻ JAPOŃSKI CHEF SZEFA KUCHNI DŁ. 20 CM ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ/ KASUMI
NÓŻ JAPOŃSKI CHEF SZEFA KUCHNI DŁ. 20 CM ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ/ KASUMI

Noże ze stali damasceńskiej są wykonywane zgodnie z kunsztem wytwarzania noży pięlegnowanym od 25-pokoleń przez mistrzów KASUMI.
Ostrze noży wykonane jest z wysokowęglowej nierdzewnej stali VG-10 utwardzonej do poziomu C59-60 stopni Rockwella. Obie strony ostrza są zdobione tradycyjnym wykończeniem typowym dla stali damasceńskiej uzyskanym poprzez skuwanie na gorąco i zawijaniu na ostrzu 32 warstw stali.
Każdy nóż ze stali damasceńskiej firmy KASUMI jest niepowtarzalnym arcydziełem tradycyjnej sztuki rękodzielniczej. 
Wyposażony w bardzo wygodną rękojeść z twardego drewna pakka, fenomenalnie ostry jest wyjątkowym narzędziem, które możemy używać w naszej kuchni.

Noże KASUMI są produkowane w mieście SEKI położonym w środkowej Japonii słynącym z wytwarzania najwyższej jakości noży. Tradycja produkcji noży a wcześniej mieczy sięga XIII wieku kiedy to sławny mistrz Motoshige przeniósł się do Seki gdzie wytwarzał najwyższej jakości miecze pożądane w całej Japonii. Region ten był idealnym miejscem za sprawą odpowiedniej jakości ziemi do temperowania ostrzy, dostępu do węgla drzewnego, czystej wody i bliskości dwóch rzek. Unikalna metoda hartowania ostrza gwarantująca niezwykłą jakość i wysokie walory estetyczne sprawiały że miecze z Seki były ulubionymi mieczami samurajskimi. Przekazywany z pokolenia na pokolenie mistrzowski kunszt jest nadal kultywowany a noże KASUMI bez wątpienia mogą być nazywane specjalnością SEKI.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 720,90 zł
szt.

NÓŻ JAPOŃSKI CHEF SZEFA KUCHNI DŁ. 24 CM ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ/ KASUMI

NÓŻ JAPOŃSKI CHEF SZEFA KUCHNI DŁ. 24 CM ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ/ KASUMI
NÓŻ JAPOŃSKI CHEF SZEFA KUCHNI DŁ. 24 CM ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ/ KASUMI

Noże ze stali damasceńskiej są wykonywane zgodnie z kunsztem wytwarzania noży pięlegnowanym od 25-pokoleń przez mistrzów KASUMI.
Ostrze noży wykonane jest z wysokowęglowej nierdzewnej stali VG-10 utwardzonej do poziomu C59-60 stopni Rockwella. Obie strony ostrza są zdobione tradycyjnym wykończeniem typowym dla stali damasceńskiej uzyskanym poprzez skuwanie na gorąco i zawijaniu na ostrzu 32 warstw stali.
Każdy nóż ze stali damasceńskiej firmy KASUMI jest niepowtarzalnym arcydziełem tradycyjnej sztuki rękodzielniczej. 
Wyposażony w bardzo wygodną rękojeść z twardego drewna pakka, fenomenalnie ostry jest wyjątkowym narzędziem, które możemy używać w naszej kuchni.

Noże KASUMI są produkowane w mieście SEKI położonym w środkowej Japonii słynącym z wytwarzania najwyższej jakości noży. Tradycja produkcji noży a wcześniej mieczy sięga XIII wieku kiedy to sławny mistrz Motoshige przeniósł się do Seki gdzie wytwarzał najwyższej jakości miecze pożądane w całej Japonii. Region ten był idealnym miejscem za sprawą odpowiedniej jakości ziemi do temperowania ostrzy, dostępu do węgla drzewnego, czystej wody i bliskości dwóch rzek. Unikalna metoda hartowania ostrza gwarantująca niezwykłą jakość i wysokie walory estetyczne sprawiały że miecze z Seki były ulubionymi mieczami samurajskimi. Przekazywany z pokolenia na pokolenie mistrzowski kunszt jest nadal kultywowany a noże KASUMI bez wątpienia mogą być nazywane specjalnością SEKI.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 796,90 zł
szt.

NÓŻ JAPOŃSKI DO CARVINGU / OCZKOWANIA DŁ. 8 CM ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ/ KASUMI

NÓŻ JAPOŃSKI DO CARVINGU / OCZKOWANIA DŁ. 8 CM ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ/ KASUMI
NÓŻ JAPOŃSKI DO CARVINGU / OCZKOWANIA DŁ. 8 CM ZE STALI DAMASCEŃSKIEJ/ KASUMI

Noże ze stali damasceńskiej są wykonywane zgodnie z kunsztem wytwarzania noży pięlegnowanym od 25-pokoleń przez mistrzów KASUMI.
Ostrze noży wykonane jest z wysokowęglowej nierdzewnej stali VG-10 utwardzonej do poziomu C59-60 stopni Rockwella. Obie strony ostrza są zdobione tradycyjnym wykończeniem typowym dla stali damasceńskiej uzyskanym poprzez skuwanie na gorąco i zawijaniu na ostrzu 32 warstw stali.
Każdy nóż ze stali damasceńskiej firmy KASUMI jest niepowtarzalnym arcydziełem tradycyjnej sztuki rękodzielniczej. 
Wyposażony w bardzo wygodną rękojeść z twardego drewna pakka, fenomenalnie ostry jest wyjątkowym narzędziem, które możemy używać w naszej kuchni.

Noże KASUMI są produkowane w mieście SEKI położonym w środkowej Japonii słynącym z wytwarzania najwyższej jakości noży. Tradycja produkcji noży a wcześniej mieczy sięga XIII wieku kiedy to sławny mistrz Motoshige przeniósł się do Seki gdzie wytwarzał najwyższej jakości miecze pożądane w całej Japonii. Region ten był idealnym miejscem za sprawą odpowiedniej jakości ziemi do temperowania ostrzy, dostępu do węgla drzewnego, czystej wody i bliskości dwóch rzek. Unikalna metoda hartowania ostrza gwarantująca niezwykłą jakość i wysokie walory estetyczne sprawiały że miecze z Seki były ulubionymi mieczami samurajskimi. Przekazywany z pokolenia na pokolenie mistrzowski kunszt jest nadal kultywowany a noże KASUMI bez wątpienia mogą być nazywane specjalnością SEKI.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 332,90 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl